Професор, акушер-гінеколог, сексопатолог, засновник та один з президентів мережі клінік IVI ( Інституту лікування безпліддя) у Валенсії Хосе Ремоі - гість Медичного центру "Клініка професора Стефана Хміля" у Львові.

Його приїзд - справжня подія для галузі репродуктології в Україні і ми щасливі, що зустріч професора з лікарями медичних центрів Львова та Тернополя відбулась саме у нас) Професійний розвиток і навчання лікарів центрів - невід'ємна складова стратегії роботи.

Тема лекції актуальна і надважлива - "Погані відповідачі", тобто жінки зі слабкою відповіддю на стимуляцію овуляції.

В центрі уваги - основні напрямки лікування безпліддя та протоколи стимуляції жінок зі зниженим оваріальним резервом у програмах допоміжних репродуктивних технологій. Окремий лекційний модуль було присвячено новітнім методикам оперативного лікування пацієнток віком 40+, а саме стимуляції функції яйників.

Провідні фахівці галузі з Західного регіону дуже уважно слухали Хосе Ремоі, адже Інститут лікування безпліддя у Валенсії має багато досягнень в сфері лікування безпліддя і його фахівці проводять грунтовні наукові дослідження на дану тему. Запропоновані альтернативні методики стимуляції стали справжнім відкриттям для українських фахівців. Очільник Медичного центру "Клініка професора Стефана Хміля" у Львові професор Стефан Хміль вважає, що ця зустріч є знаковою для української репродуктології і отримана інформація дасть поштовх до запровадження нових форм стимуляції жінок зі зниженим оваріальним резервом та поганою відповіддю на стимуляцію.